Auteur

Wie is Wouter Droppers?

Wouter Droppers (1964) is al meer dan 35 jaar met ondernemers, zakenmensen en leidinggevenden in het bedrijfsleven onderweg. Zijn zakelijke ervaring heeft hij opgedaan in de 22 jaren die hij actief was als directeur en leidinggevende van verschillende bedrijven in de automobielbranche. Hij heeft met succes de zevenjarige theologiestudie aan het baptistenseminarium in Bosch en Duin gevolgd. Van 2007 tot 2015 was Wouter directeur van CBMC, een vereniging van christelijke ondernemers, zakenmensen en vrije beroepsbeoefenaars in Nederland. Sinds januari 2015 is hij directeur van Europartners. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen.

Wouter houdt ervan om ondernemers en businessleiders te inspireren, te begeleiden en te helpen hun geloofsovertuigingen praktisch vorm te geven in de dagelijkse zakelijke praktijk.

Waar zijn we aanbeland met ons zakendoen en waar moeten we naartoe?

In het beantwoorden van die vraag gebruikt het boek 'Onbehaaglijk geluk?' de metafoor van twee steden uit de Bijbel. De stad Babylon, als de stad van de mensen, en de stad Jeruzalem, als de stad van God. Hierbij trekt het boek lessen uit de geschiedenis en toekomst van deze twee steden. Die lessen worden toegepast op het ondernemerschap, bedrijfsvoering en leiderschap.